dinsdag 28 januari 2014

19.01.2014 Anne Guivaudan, 10 jan 2014


   19 januari 2014

10 Januari 2014 – De Zonne-energie

Gegroet  broeders en zusters, zoals altijd.
We zijn hier vandaag om jullie te laten weten van de buitengewone planetaire gebeurtenis. Zoals sommigen van jullie al weten heeft jullie Aarde belangrijke leylijnen van energie die lijken op jullie slagaders en aders, maar tot nu toe werd er nauwelijks over ze gedacht als organen van jullie planeet. Er is er een die heel belangrijk is: het brein. 

De planeet Aarde heeft, net zoals veel andere planeten, een orgaan dat je kunt vergelijken met een brein. Momenteel worden de verbindingen met dit “brein” vernieuwd, met nieuwe energieleidingen die aan het licht komen, hetgeen betekent dat tegelijkertijd een nieuw mondiaal begrip beschikbaar komt, wat betekent dat nieuwe lichtknooppunten op hun plek worden gebracht en oude met energie worden gereactiveerd.

De mensheid waartoe jullie behoren begint te ontsnappen aan de angst die haar in haar greep hield, gevangen in omstandigheden waarin ze onderdrukt werd gehouden. We zouden dit kunnen vergelijken met het wakker worden na een lange sluimering. Nieuwe toepasbare dagelijkse concepten zullen tevoorschijn komen, en dit zou na enige tijd duidelijk moeten worden wanneer jullie deze eenmaal in praktijk brengen.

Je zou je zelfs kunnen gaan afvragen “waarom heb ik dat niet eerder zo gedaan?”

Overal op sociaal, economisch, kunstzinnig, gezondheids -, educatie en ander gebied, zullen jullie zien dat er nieuwe manieren opdoemen die zo anders zijn dan de oude, dat je een gevoel zou moeten ervaren dat al veel eerder te hebben beleefd.

De Aarde geeft jullie nieuwe energieleidingen en je zult de dynamica ervan, de lichtheid en verder het verlangen jezelf te focussen op wat er is, kunnen voelen, in plaats van gehaast dingen te doen, maar belangrijker, voelen wat het betekent voor jouw leven en het planetaire en interplanetaire leven.

Jullie sociale netwerken zijn middelen om informatie en desinformatie te verspreiden omdat ze nog steeds in handen zijn van degenen die bang zijn voor jullie ontwaken. Wanneer jullie eenmaal weten wat jullie willen, wanneer jullie afgescheidenheid niet langer jullie vijand is en wanneer jullie eigenwaarde hersteld is, dan zullen jullie weten dat jullie alle antwoorden in jezelf hebben, en pas dan zullen deze netwerken informatie verspreiden, en niet het tegengestelde ervan.

Meer dan 18 millennia geleden stichtte een afvaardiging van jullie broeders en zusters van de sterren een thuisbasis op jullie planeet. Gewijde plaatsen op deze Aarde worden na lange eeuwen van lethargie en sluimer gereactiveerd. Deze lijnen, hoewel sommigen bekend zijn en andere niet , ontwaken ze om een weldadige golf rond hen te genereren, maar vergeet niet dat elke ley, ieder energieknooppunt verbonden is met de bewoners van deze planeet, wat betekent dat deze energieleidingen binnen elk van jullie worden geregenereerd, en terwijl sommigen worden gecreëerd sterven oude af.

Verbind jezelf nu met je fysieke lichaam aan de energetische Shambala of aan een van de meer subtiele niveaus die een onderdeel zijn van jullie, afkomstig van de sterren, maar meer nog, van het naamloze  Licht waarvan je een vonk bent, geïncarneerd op Aarde.

Hoe verbind je je met deze energie ?

Heel makkelijk, door te luisteren naar wat het belangrijkst is voor jou, voor de Aarde en door in praktijk te brengen wat je gelooft.

Sommigen van jullie, en dat weten we, zouden graag andere soorten aanwijzingen krijgen, en zeer precieze raadgevingen, en dat is precies wat we niet willen. Jullie “mind“ is te vol, er is meer ruimte nodig.

Alles dat nodig is om door te gaan staat jullie ter beschikking. Het kan belangrijk zijn om, net als in een te vol huis, orde op zaken te stellen. Daarom willen we ons er zo min mogelijk bemoeien en niet optreden als jullie steunkrukken.
Vind alle antwoorden in jullie zelf, ze zijn beschikbaar in je ziel, in vrede, dat is de Nieuwe Aarde !

Het gebrek aan eigenwaarde houdt jullie nog steeds tegen op je pad naar voren, maar nog maar even.

Geliefde broeders en zusters van het licht, we groeten jullie en we houden van jullie.

De zonne-energie.
Anne Givaudan 


Vertaling: Rob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/