maandag 8 februari 2010

Montague's Boodschap: zondag 7 februari 2010Montague's Boodschap: zondag 7 februari 2010


Montague Keen

Bedankt voor het vieren gisterenavond van wat mijn 85e verjaardag zou zijn geweest met vrienden van beide zijden van het leven. En bedankt voor mijn cake, het was een hele bijzondere, met kaarsjes en zo. Wij van de Wereld van de Geest zijn blij met jullie te spreken en Licht te brengen in de Duisternis van jullie Wereld. Het was een prachtige avond waarin Vrede en Harmonie gedeeld werden met jullie vanaf onze zijde van het leven. Zoals je in het verleden al zei, “Mensen zijn alleen maar dood als zij vergeten zijn”, en jij mijn lief, zorgt ervoor dat mijn werk en ik doorgaan, ons doel om Licht, Vrede en Harmonie te brengen naar een Wereld die de weg kwijt is.

Wij hebben veel informatie met jullie gedeeld gisterenavond, nu is het tijd om daarvan iets te delen met hen die mijn brieven aan jou lezen. Jullie zijn je bewust geworden dat jullie weerpatronen veranderen, het wordt veroorzaakt door de Zon en de Maan en de totstandkoming van vreemde kosmische effecten. Terwijl de Mensheid worstelt om een manier te vinden om de weerpatronen te veranderen, faalt hij in het accepteren dat DE MENS NIET BEGRIJPT HOE HET UNIVERSUM WERKT. Wij brengen jullie vervroegd de kennis over deze patronen van verandering omdat zij al het leven beïnvloeden, niet alleen het fysieke, maar ook op het Zielenniveau. Aan de mensheid is veel manipulatie opgedrongen, maar zij kunnen dit veranderen. Het Midden-Oosten is niet wat “Zij” ervan maken, zij hebben goed en kwaad zoals alle landen dat hebben, zelfs de natuur zelf. Het Westen is geleerd om door ogen van bedrog te kijken, maar dat is nu over. Het tijdperk van de Duisternis is bijna voorbij, wij staan op het kruispunt hiervan. Het is onze bestemming om de Sterren en Planeten te zien, “Zij” kunnen niet langer zwijgen. Er zullen veranderingen in de Zwaartekracht komen, die ook het Zonnestelsel betreffen, er kan een verschuiving van de Planeten rond de Zon plaatsvinden die enige opwinding zal veroorzaken. Jullie Planeet is niet de enige, er zijn veel gelijkwaardige planeten, maar die van jullie heeft meer problemen die wij proberen op te lossen, wij kunnen dit niet fysiek doen, wij doen het via onze geest. Jullie Aarde is veel ouder dan jullie weten.

Je zult je bewust worden van de nieuwe uitlijningen van de Planeten, Veronica jij ben hierover geïnformeerd. Deze informatie dat de Planeten zullen uitlijnen werd jou enige tijd geleden bijgebracht, jij hebt het gedocumenteerd, dit kan geverifieerd worden via mijn geschriften. Je was je vorige week bewust van de gebeurtenis dat de Zon een vreemd Rood Licht afgaf toen zij onderging, “Zij” hebben het neergezet als een fenomeen maar je kunt gerust zijn want het kwam ergens anders vandaan, het vreemde licht waarvan “Zij” zeiden dat het van de Zon kwam, het werd gepolariseerd uit een andere factor. Er zijn gebeurtenissen op andere gebieden waar “Zij” je niets over laten weten. Er zal snel meer BEWIJS op jullie computers komen, informatie over wat er gaande is in de Ruimte. De informatie zal het denken van mensen veranderen. Er zijn Planeten die rond de Zon gaan, je zag dit op je computer. Vraag je jezelf af hoe de Zon haar verschijning veranderde? Je moet begrijpen dat de Zon dichterbij komt. Vanwege de straling proberen “Zij” het te manipuleren of te blokkeren om zo min mogelijk schade aan te laten richten. “Zij” zijn ook bezorgd over de Zonnevlammen. Als je goed naar de foto kijkt, zul je meer zien dan je zag toen je eerder keek terwijl je je verwonderd afvroeg of wat je zag wel echt was. Kijk Zeer goed naar de RECHTERKANT van de foto, je zult een object zien, zeer vaag, zoals een Ster, dan zul je het vinden. [Kijk op deze website om te zien wat Monty bedoelde: Giant UFOs around the Sun? NASA claims malfunction, physicist says giant ET UFOs use Sun’s star gate].

Ik heb aan verschillende personen informatie gegeven over wat er zal gebeuren in april als BEWIJS dat het gepland is. Open je ogen, de Wereld van Geesten werkt met jullie om je te beschermen. Geef de hoop nooit op, er is een wens voor vrede. Je bent op de Aarde zodat de Ziel zichzelf kan leren kennen, kennis maakt de Ziel wijzer door ervaring. Je hebt je verleden gecreëerd, je kunt je toekomst creëren, maar het hier en nu is wat telt. Je bent een deel van een Plan voor verandering, voor die verandering die een verschil kan maken, het is een plan dat niemand kan stoppen. De Geesten Wereld geeft de Mensheid een nieuwe kans om te slagen, je bent niet alleen. Breng deze plannen voor verandering aan het licht, creëer ze, Liefde is de Sleutel om het te repareren.

Je bent moe mijn lief, wij hebben een aantal serieuze onderwerpen behandeld, het is belangrijk dat deze informatie beschikbaar is voor de mensen die betrokken zijn, meer en meer van hen zien het Licht. Reik naar ons uit in Geest, wij zijn hier voor je. Omarm de veranderingen omdat je weet dat ze voor het goede van de Mensheid zijn. Ik ben voor eeuwig in je Hart en Ziel, je aanbiddende Echtgenoot, Monty.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/