dinsdag 26 januari 2010

Montague's Boodschap: Zondag 31 januari 2010Montague's Boodschap: Zondag 31 januari 2010


Montague Keen

Boodschap van Veronica: "Vandaag zou Monty graag willen dat je luistert naar deze chat met John Sampson (PDF transcipt zie de vertaling onderaan deze boodschap) die plaatsvond 9 maanden na zijn dood. Het kristal dat ik om mijn nek draag werd gemaakt van 227 gram van Monty’s as, het glazen medaillon daaronder bevat Monty’s haar, ik aanbad Monty, en dat doe ik nog steeds, het helpt me te weten dat ik nog steeds een stukje van hem dicht bij mijn hart heb. Ik verwacht niet van iemand van jullie de diepe Liefde begrijpt die wij deelden, het doorstond vele levens. Alleen mensen op een hoger spiritueel Niveau zoals Monty dat was kunnen het begrijpen. Hij had moeite om naar het lagere niveau van sommigen om hem heen te komen, hij kon zich niet aanpassen aan wat zij van hem wilden, hij paste niet in hun Wereld. Zoals je in deze tape kunt horen mist Monty niets, eens moeten jullie hem allemaal het hoofd bieden, ben voorbereid.”

Zo veel meer informatie komt aan het licht dat bevestigt wat wij je vertelden dat je kon verwachten. De Goede Mensen van Planeet Aarde zullen geholpen worden om door te gaan en om henzelf te bevrijden van de controle door de Duistere Kant. Je hebt niets te vrezen dan de angst zelf. Ik vraag opnieuw, neem de Macht terug, iedereen van jullie heeft de Macht om beslissingen voor zichzelf te maken, je zult deze stap niet betreuren, denk erover als je eerste stap naar het Licht. Verlaat de verdoemenis en Somberheid voor altijd achter je, je echte vijanden zijn diegenen die Angst prediken over de zogenaamde Vijanden die zij getracht hebben te creëren via controle over de geest. Denk er altijd aan; “Niets is wat het lijkt.”

De veranderingen waarover ik je verteld heb liggen vast, zij kunnen niet voorkomen worden, alhoewel “zij” dat zullen proberen via zowel eerlijke middelen als overtredingen. Hoe arrogant van hen die denken dat zij de plannen van de Schepper kunnen veranderen voor financieel gewin. In de Grote Blauwdruk van dingen zijn zij van ondergeschikt belang. Het is niet aan hen om Planeet Aarde te controleren.

Omdat jij met ons werkt voor het grotere Goed van de Mensheid, is het moeilijk voor je om tijd te nemen voor het dagelijkse leven. Wij brengen dingen onder je aandacht en jij hoort jezelf luisteren naar informatie waar je je niet van bewust was dat je die had en realiseert je plotseling de belangrijkheid en relevantie ervan over wat er op dit moment in je Wereld gebeurt. Al 6 jaar hebben wij informatie naar jullie gebracht, het is niet mogelijk om het allemaal binnen handbereik te hebben, maar maak je geen zorgen want wij leiden je erheen als het nodig is. Alles wordt gegeven met een reden.

Er worden ook mensen je leven binnengebracht, sommigen bieden aan te helpen, sommige leren lessen, ben voorzichtig wie je vertrouwt, maak niet dezelfde fouten die ik maakte, ik stond mezelf toe geïntroduceerd te worden aan mensen die de Duisternis zelf zijn omdat ik dwaas genoeg de persoon vertrouwde die mij introduceerde. Zulke fouten worden gemaakt door diegenen van Hogere Vibratie omdat wij niet kunnen relateren aan de corruptie die achter zeer charmante uiterlijkheden zit en de verzekeringen die zij geven dat ze je alleen maar willen assisteren. Jij weet over wie ik het heb, ik faalde door de KWAADAARDIGE INTENTIE niet te zien, ik kan alleen zeggen dat het me echt spijt, ik werd gebruikt maar faalde te zien dat ik gebruikt werd, mijn gedachten waren bij Hogere zaken. Ben er alsjeblieft van verzekerd dat de waarheid uit zal komen, zij moeten onthouden dat trots voor de val komt.

Ik ben blij dat jij bent begonnen met het werk waarvan wij in de Geest je vroegen dat te doen, het zal soms pijnlijk zijn maar het eindresultaat zal een beloning zijn. Zowel spiritueel als op andere manieren. Samen, mijn lief, kunnen wij zoveel bereiken, net zoals in de oude tijden.

Er zijn er die je willen helpen en begeleiden, velen hebben zich bekend gemaakt en zijn blij met de resultaten die zij krijgen, zij zullen met je blijven samenwerken bij alles om je door de veranderingen heen te helpen waar jullie Planeet doorheen gaat, hun intenties zijn eerzaam. Jullie Planeet zal openlijk bezocht worden, er is niets om bang voor te zijn, zij zullen in Vrede komen om jullie vooruit te helpen, zij zijn zo veel verder dan de Aarde en willen jullie graag vooruit helpen.

Deze week zag je dat de Waarheid werd gemanipuleerd om geloofwaardigheid te geven aan beslissingen die wetteloos gemaakt werden en velen hebben geleden als gevolg daarvan. Deze stand van zaken kan niet doorgaan, het vernietigt jullie Wereld en haar bewoners, al dit moorden zal ophouden, het is al veel te lang gaande, het doel daarvan is alleen om de Rijken rijker te maken zodat zij controle kunnen verwerven en zich van de armen kunnen ontdoen. Oorlog is nooit het antwoord, dezelfde mensen die winst maakten uit oorlog en onmin niet uitmakend welk Land was betrokken, zij leven van de misère van anderen, zelfs van hun eigen mensen. De waarheid is er, zoek het, neem controle over je eigen levens.

Weet dat, terwijl de Aarde verandert, het de verandering is die alles zal verwijderen wat Kwaadaardig en Corrupt is. Je zult eindelijk vrij zijn om je leven te leven in Liefde en Harmonie met alle mensen zonder onderscheid te maken in Geloof of Ras.

Rijd niet zelf mijn lief, bedenk dat je geen lentekuiken meer bent, je moet tijd voor jezelf maken. Jouw liefde voor mij houd je gaande, het is beter om op gestaag vooruit te gaan met momenten van ontspanning. Wij in de Geest danken je en hen die er voor jou zijn, ik heb mijn team hier, jij hebt jouw team op Aarde, samen zullen wij slagen.

Geniet van het bezoek van Ciara, probeer te ontspannen, heb voor de verandering eens tijd voor de familie. Weet dat wij in de Geest elke stap van de weg bij je zijn. Ik blijf jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.

TRANSCRIPT

Montague Keen praat met John Sampson

(09-10-04)

Monty Kun je me verstaan?

Aanwezigen Ik kan je verstaan.

Monty Ja… houdt elkaars handen vast alsjeblieft!

Aanwezigen Oké, wij houden elkaars handen vast.

Monty Dit is Montague Keen

Aanwezigen Geweldig, welkom, welkom, wij zijn zo blij dat je doorkomt.

Monty Ik begrijp dat mijn vriend John hier is.

John Ja, dat klopt, Monty. Fijn van je te horen.

Monty John, hoe is het met je?

John Zeer goed!

Woman Sorry.

Monty Excuseer me, mijn waarde. Ik heb dit al lang niet gedaan.

Aanwezigen Je doet het goed. Heel, heel goed.

Monty John.

John Ja, Monty.

Monty Ik heb [vanaf hier] naar je gekeken…. en ik ben bezorgd dat je zo perplex kijkt.

(Gelach van de aanwezigen)

John Nee, nee…. ik heb de neiging om een beetje af te dwalen tijdens seances, dus [ik ben] in een meditatieve staat eigenlijk, Monty.

Monty Wel, wil je iets zeggen?

John No; buiten dat ik aan je gedacht heb net zoals Veronica, en dat ik er zeker van ben dat je me iets wilt doorgeven voor Veronica, ik zal dat met veel plezier doen…

Monty Maar natuurlijk heb ik dat! Je kent me. [Het zou] raar [zijn] als ik zou doorkomen nietwaar, en niet tegen je zou praten.

(Gelach)

John Ik ben blij dat je dat gedaan hebt. Ik ben verheugd dat je dat gedaan hebt.

Monty Nou… om je de waarheid te vertellen John, is het heel anders dan ik verwacht had.

Aanwezigen Ah, echt waar!

Monty Ja. Het is goed. Begrijp me niet verkeerd, maar anders dan ik verwacht had.

John Vind je dat je meer van die kant kunt doen dan vanaf deze kant?

Monty Oh, zo veel meer. Zo veel meer.. . . Ja . . . Ja . . . Ja. Zou je iets aan Veronica door willen geven van mij?

John Ja, Ja, dat zal ik zeker.

Monty Jij weet dat… dat .... kristal dat ze om haar nek heeft?

John Ja.

Monty Het is als een grafschrift aan mij, nietwaar?

John Aha, juist, ja.

Monty Nu, kun je haar zeggen dat niet meer te dragen. Om eerlijk te zijn, het is als …. ik weet dat het veel voor haar betekent. Maar vertel haar gewoon dat ik op haar let, en dat ze zoiets niet nodig heeft… om mij te herinneren.

John Juist, ja.

Monty Ik ben altijd hier, weet je.

John Ja. Ik begrijp hoe jouw communicaties doorkomen via diverse mediums … van verschillende vertrekken.

Monty Nu ja. Sommigen wel. Nee. Ik zal je iets vertellen oké. Sommigen zijn niet juist.

John Aha.

Monty Maar die jonge vrouw…. die Melanie Polley.

John Ja.

Monty Zo goed. Zeer, zeer goed.

John Juist, ja, ik weet het, ik weet het. Ik heb haar kort ontmoet en, ik geloof, ook een andere vrouw dieLinda Williamson heet.

Monty Oh, ja. Zij, zij, zij is ook goed. Ik heb haar een paar keer ontmoet.

John Aha.

Monty Maar, natuurlijk, er zijn er sommigen die ….. gewoon van de wagen vallen, weet je.

John Ja, ja.

Monty Je moet daarvoor oppassen… omdat het niet allemaal waar is!

John Absoluut juist. Heb je Professor Ellison ontmoet. . . terwijl je daar was?

Monty Ah, Ellison . . . ja, natuurlijk. Nu… hij had maar twee dingen tegen mij te zeggen en ik tegen hem, en eh…. dus…. hij zei, “Zal ik je iets vertellen” hij zei dit. Als hij geweten had wat hij nu weet… nu hij hier is…. Dan zou hij moedig geweest zijn de SPR elite onder ogen te komen.

John Ah, ik begrijp het. Ben je Ralph NoJa nog ergens tegengekomen, omdat hij een interessante man was?

Monty Ralph NoJa. Nou, laat me je iets vertellen. Ik heb niet zoveel met veel van hen te doen gehad hier.

John Juist.

Monty [onverstaanbaar] bekend, John!

John (lacht) Ja.

Monty Ik was altijd hier en daar… mensen waren altijd in mijn gedachten… maar het…. Betekende niet dat ik altijd in contact met hen was. Hoe veel boodschappen heb je voor mij achtergelaten…. en ik…. nam een oneindige tijd om bij je terug te komen.

John (grinnikt) Wij dachten dat je misschien je eigen versie zou doen, Monty, zoals je altijd deed, omdat je zo nauwgezet was… dat, eh…. je jouw versie zou doen van de kruiscorrespondenties.

Monty Nu, ja, dat doe ik tot op zekere hoogte …. [5 seconden pause] . . . weet je, het is moeilijk te praten….. zeker wanneer….. er zoveel ongekend is over mij….. en mijn werk.

John Ja, Ja.

Monty Je moet zo voorzichtig zijn. Dus ik probeer aan dingen te denken die ik tegen je kan zeggen…. maar…. je kunt ze nakijken, dat zul je zien.

John Ja.

Monty Oh, ik begrijp dat je Playfair hebt. Guy Playfair bij jou recent.

John Ja, inderdaad. Guy kwam hierheen en gaf een speech op mijn open forum en het was zeer interessant.

Monty Ja . . . hij is een aardig vent, nietwaar!

John Ja, inderdaad. Heb je iets…. ik weet zeker dat Guy …. dat hij verheugd zou zijn als er een boodschap was die je zou willen geven, een persoonlijke of bewijsbare boodschap, voor hem.

Monty Weet je. Hij was er toen ik doorkwam…. om op mijn herinneringsdag te spreken.

John Ah, Ja, Ja.

Monty Maar ik gaf hem bewijs, toen…. betreffende die …. eh…. Enfield Onderzoeken.

John Ah, Ja.

Monty Informatie die niet bekend was.

John Mm mmm. Juist.

Monty Ja . . . [Vraag hem] ernaar.

John Oh, dat zal ik doen.

Monty Zou je ook aan hem willen doorgeven dat er…. Zou je willen doorgeven aan hem…. of hij…. wat nauwkeuriger kan zijn in zijn inspanningen met de paranormalen.

John Een beetje nauwkeuriger met zijn inspanningen met paranormalen. Juist, ja.

Monty Ik hoop dat je het weet zonder namen te noemen. Jij weet over wie ikhet heb.

John Ja

Monty Ik weet dat hij met één van hen specifiek vrienden is. Dat weet je toch?

John Ik weet niet precies wie je hier bedoelt Monty. Ik weet dat hij contact heeft met een paar van hen maar ik weet niet precies wie zij zijn.

Monty Nou, laten we zeggen diegene waarmee hij boeken schrijft.

John Oh, juist.

Monty Ja. Je weet dat er veel gedaan kan worden…. en dat het niet altijd is wat het lijkt. Er zijn mensen…. waarvan gedacht wordt dat ze tafels kunnen laten zweven met psychische energie… terwijl in werkelijkheid…. dat niet bestaat!

John Mm mmm.

Monty Het is gewoon eigenlijk…. een concentratie van geestenergie.

John Ja, Ja, Ja.

Monty Zeer op elkaar afgestemd, paranormale energie en geestenergie.

John Ja . . . heb je het over geest, eh…. als een soort van algemene zaak van deze kant of van jij kant of van beide?

Monty Eh, van beide, weet je, omdat zij zich vermengen.

John Hmm

Monty Nu . . . John !

John Ja?

Monty Ik begrijp dat je in het verleden probeerde om deze jonge man uit het kabinet een praatje te laten houden.

John Ja, dat is waar, maar eh… de jongeman in het kabinet kan soms zeer begoocheld zijn, alhoewel hij zeer druk is.

Monty Maar je weet dat hij naar Australië gaat, toch?

John Ja, dat weet ik inderdaad.

Monty Nu, ik hoop dat [onverstaanbaar] besluit om zich voor te stellen en eh…

John Ah . . . Ja!

Monty Ja, Ja.

John Ja, inderdaad. Ik ben er zeker van dat hij dat geweldig vind.

Monty Hij is een aardige vent, [Victor]. Soms een beetje overijverig. Maar een aardige vent.

John Ja, hij is zeer monter, hè.

(gelach)

John Ja, inderdaad ik [onverstaanbaar]

Monty Het zou fijn zijn als zij kennis zouden maken. Maar ook…. ja … voordat hij gaat…. waarom zou je hem niet krijgen mee te gaan en te praten over wat hij doet?

John Nu, dat zouden wij fijn vinden. Ja, ik heb het geprobeerd maar ik ben bang dat [David] waarschijnlijk te druk is en eh, het ging niet door, dus ik zou wel willen…

Monty Wel, ik zal je iets vertellen, zal ik? Hij rond zijn werk af aan het einde van deze maand. [Onverstaanbaar commentaar]. Nu…. Je weet dat ik naar één van deze seances kwam en het script schreef, toch?

John Ja.

Monty Nu, natuurlijk, ik ben nog steeds zeer geïnteresseerd… en ik zal ik je eens iets vertellen John?

John Ja.

Monty Ik zal je iets vertellen. Je kent me… dat ik niet iets niet lichtzinnig zeg.

John No, inderdaad. Je bent zeer, zeer [kieskeurig].

Monty Deze jongen is het echte werk!

John Mm mmm.

Monty En ik kan je dat vertellen.

John Ja, natuurlijk.

Monty Niets gaat aan mij voorbij zonder dat ik het weet. Dat weet je, toch?

John Nee! (gelach) . . . en erg bedankt daarvoor Monty.

Monty Nu, vertel Veronica alsjeblieft…. dat ik altijd bij haar ben… nu ja, zoveel als ik kan…. en, en dat ik heel veel van haar houd.

John Ik zal dat inderdaad doen, Monty. Bedankt dat je er was.

Monty En jij bedankt, eh… Paul, voor het toestaan dat ik doorkwam

Paul Oh, dat is ons genoegen, nietwaar. [onverstaanbaar] je weet dat wij een gast zullen krijgen… en, eh…. als de gast het niet redt, is er nog iets dat je wilt zeggen?

Monty Oh, Ja, Ja.

Paul Zonder namen te noemen.

Monty [onverstaanbaar] Ik wilde hierover met John spreken.

Paul Oké.

Monty Ik wilde … geen namen noemen weet je.

Paul Nee, bedankt daarvoor.

Monty Maar, misschien zou je tegen John willen praten en het hem willen vertellen.

Paul Oké. Is er iets dat je wilt doorgeven?

Monty Nu, ik wil hem mijn groeten overbrengen alsjeblieft, wil je dat doen?

Paul Oké, natuurlijk. Dat zal ik doen.

Monty Goedenavond mijn vrienden.

Paul Dank je.

Monty Het was fijn met je te praten John.

John Dank je wel Monty, en fijn dat ik van je hoorde.

(een algemene goedenavond en tot ziens van alle aanwezigen)

Einde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/