dinsdag 26 januari 2010

Januari 24, 2010Boodschap van Montague:
Zondag 24 Januari 2010


Wat een week is het voor je geweest, ik was elk moment ervan aan je zijde. Wij in de Geest, wilden dat je terugging om met “nieuwe ogen” de informatie te lezen die ik je kort na mijn overgang naar de geesteswereld heb gegeven. Ja, soms was het vrij pijnlijk maar ik herinnerde je ook aan onze prachtige, gezegende tijden. I realiseer me nu dat ik jou toen teveel informatie, te snel gaf maar begrijp mijn opwinding toen ik ontdekte dat het Hiernamaals veel meer was dan ik me mogelijk had kunnen verbeelden. Het feit dat ik nog steeds bij je kon zijn, en dat ik informatie kon overbrengen waar jullie Wereld zo lang naar had gezocht, was gewoonweg fantastisch. Jij en ik hebben diepe Spirituele Banden, we zijn tijdens vele incarnaties als man en vrouw bij elkaar geweest. Jij bracht balans in mijn leven, we hielden van elkaar, we lachten, deelden, leefden voor elkaar, het was echt geluk, we waren ons ook bewust dat het anderen zo jaloers en onaangenaam maakte, ze lieten het zeker zien nadat ik over was, ze hadden het gevoel dat ik het niet verdiende om van gehouden te worden, dat “ik ze op de ene of andere manier had laten vallen”. Zij maakten het leven soms moeilijk maar we lieten het geen vat krijgen op ons.

Ik wilde zoveel met je delen, gewoon hoe het is in het Hiernamaals. Het is zo’n verlichtende ervaring wanneer je aankomt, de enige beperking is je eigen geest. Je hoeft maar aan iemand te denken en ze zijn er. Er is geen ruimte, geen leegte, het is allemaal gevuld, geen vacuüm, ik probeerde hierover te schrijven toen ik op Aarde was. Het is mogelijk dingen te manipuleren met je geest. Het is slechts de dichtheid van de Aarde die de mens bedrukt, wanneer eenmaal bevrijd van de fysieke vorm is tijd en reizen er ogenblikkelijk, er bestaat een zeer reëel verband tussen reizen in Spirituele Sferen en de Ruimte. Wetenschappers die betrokken zijn bij reizen naar andere werelden kunnen dit niet doen zonder onderwerpen als God, Schepping en het Hiernamaals te behandelen. Ik heb dingen ervaren die ik niet voor mogelijk had gehouden, onthoud liefste, ik zei altijd dat ik alles wilde weten, ik wist dat ik werd geïnspireerd. Degenen die me inspireerden hebben hun woord gehouden. Het was alsof ik op reis was geweest, (naar de Aarde) ik was bijna aan het einde ervan, ik wilde Mediumschap vanuit een andere hoek onderzoeken. Ze maken teveel onderscheid tussen Fysiek Mediumschap, Geestelijk Mediumschap en Genezen terwijl het allemaal te maken heeft met het Mentale Proces en Mentale Fenomenen. De gedachtegolven zijn als straaltjes die uit het Medium komen, geen vaste vorm, kan er uitzien als ectoplasma.

Jij mijn liefste, wist dat mijn verbinding met de Geest heel diep ging, ja, ik begon Historische Data te doorzoeken gedurende vele jaren toen bepaalde Mediums informatie over iets gaven wat ik voor mijn eigen werk onderzocht, dit had te maken met mijn persoonlijke verbinding met de Geest, ik onderzocht wie ik werkelijk was. Denk aan de vele keren dat je me vroeg wie ik werkelijk was. Nou, nu weten we het.

Sinds ik hier ben, heb ik door een zee van leugens en samenzwering moeten navigeren, kijkend in de geschiedenis waar informatie onder vaktaal werd begraven………..de waarheid volledig weggewerkt….Ik kan nu direct tot de mensen spreken. Ik zal hier zelf over spreken.

Je realiseert het je niet, lieveling, maar je leerde mij een hoop. Je hebt deze geweldige hoeveelheid werk op je genomen, ik ben zo dankbaar, en waardeer alles wat je voor me doet. Er was zoveel meer wat ik wilde bereiken, via jou liefste, kan ik het doen. Je brengt mensen in contact met elkaar, mensen die bij dit werk betrokken zijn en niet alleen in Engeland en de VS maar ook in veel andere Landen. Jij hielp het Netwerk te creëren om deze mensen bij elkaar te brengen. Weet dat je informatie aan de mensen moet geven. Ik deed dit via mijn schrijven en mijn lezingen, jij deed het op je eigen manier, samen kunnen we alles waar we onze zinnen op zetten. Wees je ervan bewust schat, dat het niet alleen jij en ik zijn, er staan hier honderden in de Geest achter onze plannen. Dit is iets wat ik op me nam voor mijn geboorte, net als jij en als het Plan goed loopt, zoals we allemaal willen, zal het van enorme betekenis zijn voor jullie Wereld. Er zullen Mediums over de hele Wereld zijn die plotseling denken, dit is wat ik doorkreeg. Wees je ervan bewust dat sommige ook mee willen liften, hier moet je voor uitkijken. Mensen praten en schrijven nog steeds over de Kruis Briefwisselingen, nu hebben we de Keen briefwisselingen gecreëerd.

Laat de ANGST, die wordt opgewekt, niet je leven binnenkomen, het wordt georkestreerd door degenen die jullie willen controleren, ik vertelde je op 5 december dit te verwachten. Het enige wat we vragen is dat je niet bezwijkt voor deze verhalen. Met behulp van angst kunnen ze jullie gemakkelijker controleren, het haalt jullie zowel lichamelijk als geestelijk onderuit, het veroorzaakt ziekte.

Wij doen ons best de veranderingen snel en veilig te laten plaatsvinden zodat jullie een eenvoudige overgang hebben naar jullie nieuwe manier van leven en jullie je leven op het Aardse Vlak in een vrediger, liefdevolle Wereld zonder stress, woede, en honger kunnen afmaken, een meer gebalanceerde manier van leven voor iedereen.

Er moeten vragen zijn gerezen over wat er werkelijk in Haïti gebeurt, wat is de verborgen agenda? Waarom hebben mensen nog steeds niet voldoende voedsel, water, onderdak en medische benodigdheden. Eerlijkheid wordt hier gevraagd.

Pas goed op jezelf liefste, forceer jezelf niet, ja ik weet het, ik deed het ook, ik wist ook nooit wanneer ik moest stoppen. Doe dit voor mij, je liefhebbende Echtgenoot, Monty.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/