vrijdag 24 maart 2017

Nederlands -- BOODSCHAP VAN MONTAGUE KEEN, 19 MAART 2017.

BOODSCHAP VAN MONTAGUE KEEN, 19 MAART 2017.

Er zijn velen in jullie wereld die de waarheid niet willen zien. Ze sluiten hun ogen en hopen dat alle onthullingen wat betreft pedofilie gewoon zullen verdwijnen. Maar dit zal niet gebeuren. Het moet onder ogen worden gezien en er moet tegen worden opgetreden. Jullie kunnen voor deze zaken niet langer weglopen. Om als mensheid op Aarde te kunnen blijven bestaan moeten jullie, jullie allemaal, weigeren pedofilie toe te staan. Door een oogje dicht te knijpen staan jullie toe dat het doorgaat. gaan.  

In het verleden werden vele kansen om deze verachtelijke praktijken van martelen en moorden van onschuldige kinderen te onthullen onmogelijk gemaakt. Dhr. Trump is de enige persoon die openlijk deze gigantische taak op zich heeft genomen en jullie hebben allemaal kunnen zien wat er in het werk wordt gesteld om hem de mond te snoeren en ervan te weerhouden.

Kijk naar hem. Waar zijn al die mensen toch zo bang voor? ONTMASKERING. Ze kunnen op Aarde bestaan omdat ze het bloed drinken en het vlees eten van onschuldige kinderen, want zonder dit kunnen ze niet overleven.

Wijs degenen, die de moed hebben dergelijke totale kwaadaardigheid te ontmaskeren, niet af. Observeer degenen eens die tegenover hen staan, want zij hebben een hoop te verliezen wanneer de mensheid ontwaakt en hun kwaadaardige praktijken verhindert. Het is voor jullie een erezaak om jullie kinderen te beschermen. Ik kan jullie verzekeren dat de ernst van wat er iedere dag gebeurt jullie verbeelding ver te boven gaat.
Bekijk alsjeblieft de volgende video

De corruptie is volledig uit de hand gelopen. De corrupten beheersen jullie voedsel, water, lucht, jullie geneesmiddelen en alles dat jullie door regeringen wordt opgedrongen met als enig doel om jullie van de Aarde weg te vagen. Ze willen haar alleen voor zichzelf.  

Alles is ontworpen om jullie af te stompen; smartphones, Tv’s, slimme meters, moet ik nog verder gaan? Trap niet in de hype die wordt gecreëerd om jullie je eigen vernietiging in te trekken. Ze laten jullie veel geld betalen voor al deze zaken die jullie levens verwoesten.

Stop je te blijven gedragen als schapen. Weiger om naar jullie eigen slachtbank te worden geleid. Hun duivelse plannen zijn voor iedereen zichtbaar; er bestaat geen noodzaak om deze te verbergen omdat jullie allemaal zo zijn gehersenspoeld dat jullie de waarheid niet kunnen bevatten. Jullie tijd raakt op, maar jullie rennen net als schapen blindelings je eigen vernietiging tegemoet. Is dit wat jullie willen? Willen jullie werkelijk je leven op Aarde opgeven? De Aarde werd jullie toevertrouwd en jullie hebben deze roofdieren toegestaan om haar van jullie over te nemen. Nu willen ze van jullie af.  
Geloof in jezelf. Jullie kunnen de Aarde herstellen en herbebossen. Jullie zouden alle gevaarlijke chemicaliën die nodig zijn om GM-voedsel te produceren, kunnen verwijderen. Maak het de Aarde mogelijk om het leven in stand te houden, net zoals het dat in de oudheid deed, waar honger en hongersnood bij de mens niet bekend waren. Weet dat de hongersnood van vandaag de dag is gecreëerd. De cabal heeft jullie lijden nodig om ervoor te zorgen dat ze de controle in handen houdt. 
Zoals ik jullie er vele malen aan heb herinnerd "is niets zoals het lijkt". Jullie worden belogen ite geloven dat zwart wit is. Alles wordt volledig gecontroleerd. Dit moet stoppen. Op het moment dat jullie NEE zeggen tegen hun plannen, is het met hen gedaan. Jullie hebben de MACHT om dit te doen, dus gebruik die!
Er zijn goede mensen die zich uitspreken. Zij onthullen wat er overal om jullie heen in het werk wordt gesteld. Luister, onderzoek dit zelf en jullie zullen de waarheid ontdekken. Tijd is van het allergrootste belang, mijn vrienden, dus alsjeblieft, onderzoek het.
Mijn lieve vrouw is verre van gezond. Er wordt veel gedaan om ons werk te voorkomen. Ik zal me nu terugtrekken en haar laten rusten.
Mijn lief, rust is essentieel om weer op kracht te komen. Rust alsjeblieft uit. De zaken gaan vooruit.
Altijd, je aanbiddende Monty
EINDE BOODSCHAP

Vertaling: Marja en Rob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/