woensdag 19 oktober 2016

Montague Keen, 16 okt 2016, NL

BOODSCHAP VAN MONTAGUE KEEN, 16 OKTOBER 2016

Ik heb jullie vele malen gevraagd gezamenlijk pal te staan tegen degenen die jullie willen vernietigen en van de Aarde, die ze voor zichzelf willen, wensen te verwijderen. Jullie laten jezelf nog steeds beetnemen door de misleidingen die ontworpen zijn om jullie erin te luizen en te knechten. Word alsjeblieft wakker voordat alles verloren is. Ik vraag jullie met een open blik te kijken naar deze video die laat zien hoe jullie worden bedrogen ten einde elkaar te vermoorden. Dit is het uitvoeren van het werk van de Cabal. Is dat wat jullie willen?

Opkomst van het Slapende Witte Reuzen Europees Nationalisme

EEN RACIAAL PROGRAMMA VOOR DE 20E EEUW

"We moeten ons realiseren dat het meest krachtige wapen van onze partij RACIALE SPANNING is, DOOR ER IN HET BEWUSTZIJN VAN DE DONKERE RASSEN OP TE HAMEREN DAT ZE EEUWENLANG DOOR DE BLANKEN WERDEN ONDERDRUKT, KUNNEN WE ZE AAN HET PROGRAMMA VAN DE COMMUNISTISCHE PARTIJ HOUDEN. In Amerika kunnen we ons richten op subtiele overwinning. Terwijl we de Negroïde minderheid tegen de blanken opzetten, zullen we ons inspannen om een SCHULDCOMPLEX bij de blanken in te prenten vanwege hun exploitatie van de Kleurlingen. We zullen de Kleurlingen helpen in aanzien te stijgen op iedere levensweg, in de beroepen, in de wereld van de sport en entertainment. Met deze status zal de Kleurling is staat zijn onderling met de Blanke te trouwen en het proces op gang zetten dat Amerika aan onze zaak zal uitleveren".

ISRAEL COHEN 1912

 

AMERIKA, jullie hebben dit allemaal zien gebeuren zonder ooit te vermoeden dat MINDCONTROL werd gebruikt om de doelen van ISRAEL COHEN te bereiken. Jullie vielen voor de leugens die jullie werden verteld. In feite leveren jullie Amerika op een gouden presenteerblaadje uit aan Mr. Israel Cohen. Is dat echt wat jullie willen? Willen jullie deelgenoot zijn aan het verwijderen van het menselijk ras van de Aarde?

Wanneer jullie samenkomen en je realiseren dat jullie EEN GEZAMENLIJKE VIJAND hebben, dan zullen dingen veranderen. Jullie dragen enkel maar verschillende huidskleuren, maar  samen kunnen jullie de wereld veranderen. Degenen binnen de Cabal zijn infiltranten; aan de buitenkant lijken ze op jullie, maar laat je hier niet door bedriegen. Ze zijn totaal niet als jullie, maar ze willen wat jullie hebben.

Hun marionetten zijn uiterst gevaarlijk aangezien ze worden gebruikt om jullie te overreden voor hen te stemmen om hen zodoende jullie macht te geven. Ze gaan tot het uiterste om jullie zover te krijgen hen te vertrouwen. Ze willen de MACHT die jullie hen zullen geven om de Derde Wereldoorlog te starten. Jullie staan aan de rand ervan. Het Amerikaanse volk dient serieus na te denken over op wie te stemmen. De hele mensheid is afhankelijk van jullie eerlijkheid en het voorop stellen van de mensheid.

 

De Corrupte Dame wil een oorlog met Rusland. Dit heeft ze hen die haar financieren beloofd. Haar loyaliteit ligt niet bij de mensheid. Vertrouw je vermogen om alle opties te onderzoeken om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing neemt. Jullie zijn honderden jaren lang door de PARASIETEN afgeleid. Dit moet stoppen! Er zijn nu voldoende van jullie ontwaakt om hen in hun plannen te stoppen en hun overname te voorkomen. Jullie waren getuige van hun overname van de meeste Regeringen, de Voedselproductie, de Banken en Medicijnen-voorzieningen. Jullie moeten toegeven; ze zijn uiterst zorgvuldig in hun planning geweest. Jullie zijn dwars door de overname heen geslapen. Zij zijn het Grote Kankergezwel van jullie wereld. Het is tijd om het NATRIUM BICARBONAAT in te zetten om haar te vernietigen.

 

Kijk naar de heer Poetin. Hij weet welke trucs de marionetten proberen uit te halen. Jullie hoeven enkel maar te kijken naar wat hij voor het Russische volk heeft gedaan om te weten dat hij klaarwakker is. Meneer Poetin is niemands marionet; hij spreekt de waarheid.

 

Luister naar David Icke. Alles waar hij jullie jarenlang voor heeft gewaarschuwd, is gebeurd. Ik vraag het volk van Ierland om massaal naar zijn presentatie te gaan. Het is zijn eerste keer om dit in Ierland te doen. Geef hem een schitterende Ierse Ontvangst. Luister naar zijn woorden want hij is inderdaad geïnspireerd. Hij is een LEIDER onder de mensen.

 

Om goed tot jullie te laten doordringen dat degenen aan de macht niet te vertrouwen zijn vraag ik jullie om ook dit te lezen:

 

De rol van UNICEF in de sterilisatie en het ombrengen van Sefardische kinderen  

 

ONTHOUD DAT DIEGENEN DIE JE GELEERD WERD TE VERTROUWEN DEZELFDE MENSEN ZIJN DIE JULLIE WILLEN ELIMINEREN.

 

Tot actie overgaan is noodzakelijk. Kom tezamen en steun elkaar. Leef vanuit je HART en laat de LIEFDE je leiden. Stop nog langer slachtoffer van de Cabal te zijn.

 

Mijn lief, vertrouw erop dat de zaken zich zullen ontwikkelen zoals zou moeten. Hoewel ze je hebben aangevallen en gepoogd hebben je te elimineren, sta je nog steeds overeind. Het is altijd het donkerst net vóór de dageraad.

 

Altijd, je aanbiddende,

 

Monty

 

EINDE BOODSCHAP

 

Website: www.montaguekeen.com

 

Vertaling Rob/Marja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/