dinsdag 7 juni 2016

Nederlands -- Montague Keen, 5 juni 2016

BOODSCHAP VAN MONTAGUE KEEN, 5 JUNI 2016
 
EEN RECHT IS NIET IETS WAT IEMAND JE GEEFT; HET IS IETS WAT NIEMAND JE AF KAN NEMEN.
Ramsey Clark
Naarmate de zaken vooruitgaan zullen jullie je meer bewust worden van jullie rechten. Geef je rechten nooit zomaar op, ongeacht de argumenten die worden aangevoerd om je over te halen dit te doen. De onderhandelingen die overal om jullie heen vinnig worden uitgespeeld, worden iedere dag steeds wanhopiger. De Cabal probeert nog steeds aan haar heerschappij vast te houden. Ze realiseren zich niet dat ze de strijd hebben verloren en dat ze niet langer de overhand hebben. Ze werden voor de keuze gesteld: veranderen en hun leven op Aarde zonder privileges leven, of in plaats daarvan kiezen voor uitroeiing. Velen hebben al voor uitroeiing gekozen. Zij bevinden zich niet langer op Aarde.  
De ommekeer is gaande en kan niet langer worden tegengehouden of uitgesteld. Corruptie wordt aan de kaak gesteld en verwijderd. Hun leugens zijn nu aan dovemansoren gericht. De mensheid is verder gegaan en er is een weigering ontstaan om nog langer aan de Cabal te gehoorzamen. Hun imperia verdwijnen voor hun ogen en ze ontdekken dat ze hier niets tegen kunnen beginnen. Jullie beleven deze ommekeer allemaal op je eigen manier. Velen van jullie vinden het traumatisch en vragen je af of je een medisch probleem hebt. Het is enkel het aanpassen van je lichaam aan de Nieuwe Tijd die snel dichterbij komt. Jullie hebben lang genoeg in negativiteit gevangen gezeten. Omarm de veranderingen zoals ze zich aandienen. Alle hinderlagen die zorgvuldig werden gepland en voor jullie werden opgezet zijn nu blootgelegd, voor eenieder zichtbaar en jullie trappen er niet meer in.
Kijk naar elkaar om en bescherm elkaar, want ooit kan het zo zijn dat jij degene bent die hulp nodig heeft. De duistere controle verlaten dient een gezamenlijke onderneming te zijn, aangezien jullie hier allemaal samen mee te maken hebben. Verwijder al het negatieve uit jullie levens. Het zal even tijd kosten om al de oude negativiteit te verwijderen die deel van jullie leven op Aarde is geworden. We verwachten dat er zich in 2016 vele veranderingen aan zullen dienen. Jullie zijn je ervan bewust dat de zaken overal om jullie heen steeds sneller gaan. 
Jullie zullen vrije zielen worden, niet beperkt door de ketenen van religie of de beperkingen van de Cabal. Het leven op Aarde is een overlevingsstrijd geworden die iedere dag steeds harder en ingewikkelder is geworden. Jullie worstelen om het gif in jullie lucht, water en voedsel te overleven, evenals de gevaarlijke giftige medicamenten die ze jullie hebben opgedrongen terwijl ze jullie ervan hebben overtuigd dat deze goed voor jullie zouden zijn.Het overleven van deze aanvallen is wonderbaarlijk. Jullie hebben een dappere strijd geleverd. Nu staat vrijheid jullie te wachten. 
Al de oude, door de mens gecreëerde ziekten zullen iets uit het verleden worden omdat de reden voor deze ziekten verwijderd zal worden. De natuur heeft jullie van alles voorzien dat jullie nodig hebben om op Aarde te overleven, dus natuurlijke producten zullen opnieuw hun rechtmatige plek gaan innemen. De constante behoefte aan oorlogen zal verdwijnen, dus zullen er geen moorden meer worden gepleegd. De vernietiging van het menselijke ras zal ophouden en het leven op Aarde zal vrij zijn van angst en corruptie. Vind je stem en spreek je waarheid uit, in de veilige wetenschap dat je vrij bent om dit te doen.  
Jullie zullen de waarheid omtrent de Aarde leren kennen. Dit zal even tijd in beslag nemen, aangezien alles door het Vaticaan werd herzien en veranderd om jullie te verwarren en ervoor te zorgen dat jullie de waarheid nooit zouden ontdekken. Maak je geen zorgen, alle stukjes van de puzzel zullen op hun plaats vallen. Dan zal vrede aanbreken. Het grote avontuur is begonnen. Het is opwindend. Geniet ervan, want jullie hebben vele levens op deze mogelijkheid om vrede en harmonie op Aarde te creëren moeten wachten. Alle levens van eenieder die op Aarde geboren is zal een werkelijke kans van slagen hebben, in staat om een medicijnenvrij leven in vrede te leven.    
Sommige delen van jullie wereld maken een grote vooruitgang door, waarbij de verwijdering van alle negativiteit verwelkomd wordt. Ze zijn bereid om hun deel aan de ommekeer te leveren. Enkele aarzelen nog steeds om kleur te bekennen. Ik kan hen ervan verzekeren dat de ommekeer zal geschieden, met of zonder hen. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken naar de nerveuze politici, die vechten om te overleven. Ze verliezen hun macht. Wanneer ze eenmaal het vertrouwen van het volk verliezen, zullen ze eruit worden geschopt en snel worden vervangen door andere 'ja-knikkers'. Nadat de schijnwerpers eenmaal op hen werden gericht, maakten ze geen kans meer. Ze zagen zichzelf volledig ontmaskerd worden. De Cabal gaat niet vriendelijk met mislukkingen om, dus dergelijke individuen zullen zonder pardon worden vervangen.
Wees te allen tijde alert op wat er gebeurt. Neem niets op het eerste gezicht aan. Gedurende de jaren zouden jullie je lesje hebben moeten geleerd. Wees behoedzaam in wie en wat je vertrouwt. Jullie onderdrukkers komen in vele vermommingen en gebruiken anderen om het vuile werk voor hen op te knappen. Helaas kunnen sommige mensen nog worden omgekocht en zijn bereid om hun medemens voor geld op te ruimen. Dergelijke acties worden aan deze kant van het leven niet lichtelijk opgevat.  
Mijn lief, het leven is bijzonder zwaar. We proberen manieren te vinden om de waarheid te onthullen. Geef de hoop op een goede afloop nooit op. Vertrouw erop dat de uitkomst als gepland zal zijn. Dit heeft een grote druk op je gelegd, dus we doen ons best om de zaken voor elkaar te krijgen. Onze liefde is met je, mijn lief.  
Altijd, je aanbiddende,
Monty.
EINDE BOODSCHAP
Vert. Marja 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/