dinsdag 10 december 2013

08.12.2013


   8 december 2013Het is prachtig wanneer iemand snapt wat je probeert aan de kaak te stellen en uit te leggen: ze gaan er mee aan de haal en proberen de antwoorden te vinden.

Hilda deed precies dat. Ze vond iets dat zo goed verborgen was dat het jarenlang aan de aandacht van geleerden was ontsnapt. Dit is zo belangrijk. Het moet worden gedeeld en openlijk worden besproken. Er moeten vragen worden gesteld en antwoorden moeten worden gegeven. Dit is de informatie ik waar ik jullie op heb voorbereid en waarnaar ik jullie heb toe geleid.

Ik vraag jullie om tijd te besteden om de implicaties te bestuderen die vervat zijn in dit lange document en zorgvuldig te overwegen welke stappen te ondernemen, om de schade, die werd aangericht aan de mensheid door de Duistere Garde om een slavenras te creëren die hen moest steunen en dienen, te herstellen.

Jullie worden wakker. De deuren gaan wijd open naar een toekomst die jullie, tot nu toe, nooit verwachtten te krijgen. De toekomst is van jullie. Grijp hem met beide handen. Ga er met de stroom mee naar toe. Laat alle negativiteit achter je, het is geen moment van je tijd waard. Verwelkom de ENERGIE die jullie vrijmaken wanneer jullie allemaal bijeenkomen in vrede en harmonie. Dit is de laatste hindernis die jullie tegenkomen. Jullie hebben nu alle informatie die je nodig hebt om de noodzakelijke veranderingen te maken. Jullie zijn er bijna. Lees het onderstaande document zorgvuldig, vrienden. De tralies verdwijnen, vrijheid wacht jullie.

Mijn lief, alles gaat prachtig verder. De mensen zijn klaar om te doen wat noodzakelijk is om je planeet te herstellen en vrede en harmonie voor de hele mensheid te vestigen.

De antwoorden die jullie nodig hebben staan in dit document. Ik vraag iedereen nu te lezen:


NederlandsHOE WERDEN WIJ (MENSHEID EN AARDE) ONTHEEMDE ZIELEN ???? 
HOE WERDEN WIJ (MENSHEID EN AARDE) ONTHEEMDE ZIELEN ????
Vertaling: Rob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/