maandag 4 november 2013

03.11.2013


   3 november 2013


De sluier die alles voor jullie verborg wordt opgelicht. Daarvoor aangewezen personen komen onthullen en uitleggen wat er gebeurt, zodat jullie voorbereid zullen zijn als de shift plaatsvindt. De volgende paar maanden zullen de illusie volledig blootleggen, alsmede alle instituten die betrokken zijn bij het creëren ervan. De beperkingen die jullie er in de illusie gevangen hielden, worden elke dag verwijderd. Jullie leefden in een hypnotische trance, die bedoeld was om jullie hele leven, vanaf geboorte tot dood, te controleren. Jullie zien de propaganda nu voor wat het is en jullie trappen er niet langer in. Degenen binnen de Cabal weten dat ze in haar huidige vorm niet kan overleven. Ze hebben gefaald!

Jullie zullen al snel merken dat ze onderling bakkeleien terwijl ze om de macht vechten in een wereld die ze niet langer erkent. Hun macht smelt weg en er is geen valuta op Aarde waarmee ze vergeving kunnen kopen. Het zal uit het hart moeten komen, als ze echt spijt betuigen en pleiten om vergeving. De mensen zullen (met begeleiding) besluiten wat voor soort actie er ondernomen moet worden. Jullie moeten je voorbereiden op het nemen van dergelijke beslissingen.

Degenen die de meeste schade aan de mensheid hebben berokkend zullen de consequenties van hun acties onder ogen moeten zien. De mensen zullen beslissen en dat zal op een ordentelijke wijze worden gedaan. Jullie moeten laten zien dat jullie nu de controle hebben en dat jullie alle toepassingen voor vergeving zullen overwegen. Door de ware geschiedenis van jullie prachtige planeet te bestuderen, en alle zogenaamde geschiedenis die jullie werd geleerd te vergeten, zullen jullie toegerust zijn om elke zaak op zijn eigen merites te beoordelen. 

Wanneer de eerste tekenen van overgave duidelijk worden moeten jullie eisen dat alle chemtrails direct stoppen, alle fluoridering van water wordt gestopt en alle vaccins worden vernietigd. De mensheid zal nooit meer dergelijke kwaadaardige manipulatie van het leven op Aarde te zien krijgen. Er zal een massale terugkeer naar de natuur en alle natuurlijke dingen zijn.

Het is tijd om alle noodzakelijke voorbereidingen te treffen om zonder oponthoud door te gaan. Een hele nieuwe manier van leven zal zich aandienen. Alle zorgvuldig gemanipuleerde stress om jullie onderdanig en onder controle te houden zal worden verwijderd. Jullie hebben vrienden van andere planeten, allemaal in positie en klaar om naar de Aarde te komen om hun technologie met ons te delen. Ze zullen jullie helpen te begrijpen wat er gedaan moet worden wanneer jullie je planeet overnemen. Ze zullen de Aarde op haar gerechtvaardigde pad naar vrede en harmonie helpen begeleiden. 

Dit zijn de Einddagen: het einde van alles dat corrupt, controlerend en kwaad in de meest duistere betekenis is. De vervuiling van Planeet Aarde en de verwijdering van alle menselijk leven ten einde haar voor andere soorten te prepareren is stopgezet. Pedofilie en mindcontrol werden uitgebreid gebruikt om angst te creëren en om de geesten van de onschuldigen te vernietigen. Degenen die betrokken waren bij dergelijke activiteiten zullen ontmaskerd worden en ze zullen de ware horror van hun acties onder ogen moeten zien. Al degenen die betrokken waren bij de cover-up van pedofilie en moord zijn net zo schuldig als degenen die ze beschermden. Dit is een tijd om de waarheid onder ogen te zien zodat zulke activiteiten nooit meer getolereerd zullen worden. Er is nooit een gerechtvaardigde reden om iemand anders te kwetsen. De bedorven geesten die genoten van het kwellen van onschuldige kinderen kunnen niet worden toegestaan door te gaan op Aarde zonder een volledige revisie van wat ze als aanvaardbaar beschouwen. De mens zal spoedig leren in vrede te leven, en in de toekomst zullen barrières niet meer aanvaardbaar zijn. De Mensenfamilie zal gedijen en er zal een toekomst worden gecreëerd die alle zogenoemde verschillen zal omhelzen, ongeacht geloof of ras.

Jullie krijgen een schone lei: verzeker je er van dat hetgeen je wenst iedereen ten goede komt. Denk nooit meer van wij en zij. Spoedig zal alle onderscheid verdwijnen, en de nachtmerrie die het leven op Aarde honderden jaren was, zal uit het geheugen verdwijnen, om zodoende de beste toekomst in deze tijd van grote verandering te creëren. Alles om dit te laten gebeuren staat klaar, dus wanneer de tijd rijp is, zal alles volgens plan op zijn plek vallen. 

Wees voorbereid, vrienden! Dat is wat we van jullie vragen. Weet wat er van jullie verwacht wordt en onderneem actie op het moment dat het nodig is. Jullie zouden nu plannen moeten maken, maar schrijf ze niet op, aangezien alles onderschept en gerapporteerd wordt. Jullie zijn je niet volledig bewust van de mate waarin het controlesysteem dat op jullie wereld werkt opereert. Zelfs je gedachten kunnen onderschept worden, en vaak gebeurt dat ook.

Dit is jullie kans om de mensheid en jullie planeet te bevrijden, en dit is waarom jullie nu op Aarde zijn. Velen benaderen jullie met valse beloften, allemaal bedoeld om jullie privé informatie te ontfutselen. Jullie controleurs zijn heel slim. Anders zouden ze niet slagen, dus wees je er van bewust dat ze elke mogelijke truc zullen gebruiken om je te pakken te nemen. Iedere keer dat je wordt aangevallen toont het de wanhoop die ze ervaren. Het zal niet lang meer duren voordat ze door hun ideeën heen zijn.

Het licht kan niet worden tegengehouden. Het stond geschreven dat het licht te dezer tijd zal triomferen over het duister, en dat vrede zal terugkeren naar de Aarde, die lijdt onder alle oorlogen die nu worden gevoerd.

Kijk naar de WARE REDENEN voor zulke oorlogen en jullie zullen geschokt zijn. Jullie zullen je afvragen hoe jullie ooit zo dom geweest waren om degenen die deze oorlogen aanwakkerden te vertrouwen. Zoals ik al zo vaak zei: niets is wat het lijkt.

Realiseer je maar dat er tegen je wordt gelogen. Doe je eigen research, want voor degenen die de waarheid willen weten is niets verborgen. Spoedig zullen zelfs de televisie en de kranten zich moeten aanpassen aan de waarheid, als de mensen weigeren nog langer de leugens te aanvaarden. Jullie zullen de triomf van goed over kwaad ervaren.

Geniet van deze transitie. Kom bij elkaar en vier jullie succes met gelach en gejuich, allen als één, blij om deel uit te maken van een toekomst die al jullie dromen overtreft.

Samen zullen we het doen.

Mijn lief, probeer je te ontspannen. Rust wanneer mogelijk, en wees voorbereid.

Altijd, je aanbiddende

Monty.


PLEASE HELP US TO ASSIST VERONICA MONTAGUE KEEN

 Beste vrienden, Veronica Keen zit momenteel in een moeilijke situatie. Lees aub haar bericht. Je kunt haar helpen door een donatie te doen via onderstaande donatie knop (voeg svp "Veronica Keen" toe bij opmerkingen). Als je niet in staat bent financieel te helpen, wellicht kun je haar dan in je gebeden herdenken en haar liefde en licht sturen. Positieve energie vindt altijd haar weg. Bedankt! - Kees, GalacticChannelings.com

Veronica Keen:

"Het leven is niet makkelijk nu ik zonder auto zit. Een bus reed in op mijn 12 jaar oude auto terwijl hij geparkeerd stond en is afgeschreven. Ik ondervind veel hindernissen terwijl ik hem probeer te vervangen. Ik ben afhankelijk van anderen om me te helpen er één te vinden. Ik kan niet bij de winkels komen. Ik heb een hart en long probleem, ik kan niet de Heuvel oplopen. Ik zou zeer dankbaar zijn voor enige hulp in deze zaak. Jullie goede wensen en gebeden zouden me enorm helpen.
Dank jullie wel, Veronica. "

PayPal - The safer, easier way to pay online!


Vertaling: Alja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/