zondag 7 november 2010

Montague Keen, 7 november 2010Wanneer de Ware Ruimteschepen arriveren op jullie Planeet, zal er geen twijfel onder jullie meer zijn, de Aarde zou nooit zulke schepen hebben kunnen produceren.


zij komen in Vrede en zij zullen jullie helpen bij het herstellen van jullie volledige bewustzijn.


Alles zal hersteld worden tot Volledig Bewustzijn.
Montague Keen, zondag 7 november 2010
Gechanneld door Veronica KeenGegroet mijn liefste, ik vraag je de woorden van ABRAHAM LINCOLN in gedachten te nemen;
" Sommige mensen kun je altijd voor de gek houden, en alle mensen soms, maar je kunt niet alle mensen altijd voor de gek houden".


Ik vraag je nu om de woorden van GEORGE W. BUSH te bekijken;
"Je kunt sommige mensen altijd voor de gek houden en dat zijn degenen waar je je op wilt concentreren."


Er is opwinding aan beide zijden van het leven bij de Massale Ontwaking die net plaatsvond vanwege het werk van David Icke die de Waarheid naar delen van de Wereld heeft gebracht die wanhopig ontwaking nodig hadden. Chemtrails worden gebruikt in een poging deze massale ontwaking te verhinderen, zij besproeien jullie met chemicaliën. Verarmd Uranium bevindt zich nu in jullie atmosfeer, jullie zijn eraan gewend geraakt chemtrails te zien, jullie zullen het niet eens opmerken als zij de chemicaliën veranderen in nog gevaarlijkere chemicaliën. Jullie hebben er recht op schone lucht in te ademen, jullie oogsten en land moeten ook vrij zijn van deze chemicaliën. Jullie worden op zo vele niveaus om de tuin geleid.


Laat ons even terugkeren naar 11 september 2001. Dit werd opgezet door de Duistere Cabal om massahysterie en angst te veroorzaken zodat jullie bereid waren in te stemmen met bijna alles wat zij jullie vroegen. Ben eerlijk, iedereen met zelfs maar een beetje intelligentie zou zichzelf af moeten vragen hoe 2 vliegtuigen gemaakt van Aluminium door MASSIEF STAAL en BETON kunnen boren, de gebouwen binnendringen en er de oorzaak van te zijn dat zulk staal tot stof werd!!! Dit is niet mogelijk. Het was een illusie, jullie geloofden wat er getoond werd. Vraag je ook hoe het komt dat er een TV ploeg strategisch geplaatst was om het exacte moment van inslag te filmen? Hun volgende plan om Angst en Controle te creëren is de Valse Buitenaardse Invasie, die zal sneller komen dan jullie denken. Zullen jullie jezelf hier ook door voor de gek laten houden? Buitenaardsen, zoals jullie ze noemen, zijn al vele jaren op jullie Planeet om de Duistere Cabal te assisteren. Echte Ruimteschepen zijn Gigantisch, meer dan jullie je kunnen voorstellen. Wanneer de Ware Ruimteschepen arriveren op jullie Planeet, zal er geen twijfel onder jullie meer zijn, de Aarde zou nooit zulke schepen hebben kunnen produceren, zij komen in Vrede en zij zullen jullie helpen bij het herstellen van jullie volledige bewustzijn. Alles zal hersteld worden tot Volledig Bewustzijn.


Veel werk is gedaan om jullie RNA/DNA te herstellen, om zo jullie genetische opmaak te reconstrueren. De Geest begon het Wereldwijde Bewustzijn langzaam te verhogen om zo niet de aandacht van de Duistere Cabal te trekken. Hiervoor was het tot leven komen en muteren van jullie 3D streng nodig. Dit begon in de 80’er jaren van de vorige eeuw, het was toen dat jullie lichamen zich de realisatie gewaar werden van de mogelijkheid van opening en activering en daarmee jullie transformatie hielpen. Communicatiecentra begonnen zich te activeren, jullie werden je onmiddellijk gewaar van de Hogere Dimensies. Jij en ik beseften ons dat kinderen geboren werden met een geactiveerde derde streng DNA, hiermee begon de herbouw van de 12-strengen-DNA. Dit Signaal werd Globaal, de Duistere genetici raakten gealarmeerd en dus vormden zij een actieplan in een poging het onvermijdelijke te voorkomen. Het was toen dat ze kwamen met het idee voor de chemtrails om te proberen de ontwaking te voorkomen.


Toen werden mensen ‘Wakker, veranderden van richting, spraken zich uit, hoewel zij in die tijd niet volledig begrepen wat er met hen gebeurde, zoals het geval was met David Icke. Tegen 2000 was ongeveer 20% van Aardes bevolking toegewijd aan de Nieuwe Realiteit. Hoewel velen van jullie vooruit gingen en volledig bewustzijn hebben, zijn er nog steeds die de intelligentie ontberen om de Waarheid te onderzoeken. Zij laten angst hun leven controleren, het houdt hen veilig in hun kleine bel, totaal gecontroleerd, bang om verder te kijken. De Goddelijke Transformatie van de Mensheid heeft het punt bereikt waarop er geen terugkeer mogelijk is, het is onvermijdelijk. Samen zullen wij overwinnen, volledig Bewustzijn zal hersteld worden. Michael Tsarion zal, zoals in "The Irish Origins of Civilisation" tot op de dag van vandaag zelfs degenen die angst hebben voor verandering verlichten. Hij is een inspirerende aanbieder van de Waarheid.


Het Duister spande samen en is succesvol geweest in het controleren van de Energie van de Pijnappelklier, om dit signaal te verzwakken, het produceert spirituele energie die zou kunnen helpen bij jullie ontwaken. Kinderen worden gestolen om zulke Energie te verkrijgen, hun signaal is gestolen. Waarom is de Pijnappel, die de Pijnappelklier vertegenwoordigt, zo prominent in het Vaticaan? Zij zoeken hierdoor controle. De waarde van zulke Energie is onschatbaar en wordt continu gezocht. Jullie kinderen moeten beschermd worden tegen zulke vreselijke voorspellers.


Besef je het Licht, reik uit in Liefde, laat deze goddelijke energie door je hele wezen stromen, voel je veilig, jullie zijn allemaal op een vreselijke reis geweest, het is tijd om terug te keren naar de schaapskooi. Open je Geest, wij zijn hier voor jullie. Het is tijd om samen te komen, verenig jullie Energie en Liefde, omarm het Nieuwe Tijdperk.


Veronica mijn liefste, je kunt niet continu werken zonder pauze, het is niet mogelijk om de honderden e-mails te beantwoorden die je ontvangt, ik ben er zeker van dat mensen dit zullen begrijpen. Ja, ik weet dat het een zaak is van ‘de pot verwijt de ketel’, ik deed altijd precies hetzelfde. Ik vraag je nogmaals, neem alsjeblieft tijd voor jezelf. Mijn liefde omringt jou, jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: PukTHE MONTAGUE KEEN FOUNDATIONhttp://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese


Original and translations of the Galactic Messages available on


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/