donderdag 15 juni 2017

Nederlands -- Montague Keen, 11 juni 2017

Bericht van Montague Keen, 11 juni 2017

Mijn lieve vrouw heft ten behoeve van jullie vele lange uren gewerkt om energie vrij te maken die bij jullie werd weggehouden. Dit werk was bijzonder nodig omdat het laat zien hoe ver de cabal is gegaan om jullie in haar duistere greep te houden. Ik wil graag haar vriend uit Nederland en haar vriend uit Ierland bedanken, die haar zo vol toewijding hebben geholpen. Dit was een team-inspanning. Ze hebben de hele wereld erin betrokken. Ze hebben de plekken gelokaliseerd die werden gebruikt om de kennis te verbergen. Ze hebben de gewijde plekken gelokaliseerd waar de energie werd geblokkeerd zodat het niet naar de mensheid kon vloeien om het leven op Aarde te verbeteren. Ons werk vordert en kan niet worden tegengehouden. De energie van de vijanden van de mensheid is snel aan het verdwijnen. Ze zien iedere dag hoe hun macht kleiner wordt. Ze zijn wanhopig geworden. Binnenkort zullen ze aan jullie genade zijn overgeleverd. Bereid je op dat moment voor en maak plannen.

Open je ogen en zie wat er overal om jullie heen gaande is. De mensen vinden opnieuw hun stem. De leugens van de Regering worden ontmaskerd en jullie kunnen oorlog zien voor wat het is, niet voor wat jullie werd verteld dat het is. Voor dergelijke mensen is er in jullie wereld geen plek meer. De moordenaars van de mensheid kunnen zich nergens meer verbergen. Hun spel is uit. “Massavernietigingswapens” kunnen nooit meer worden gebruikt om de mens via bedrog oorlogen in te leiden. 

Veronica is bijzonder uitgeput. Op haar leeftijd iedere dag lange uren werken is niet gemakkelijk. Ze heeft haar leger aan deze kant van het leven, net als op Aarde, die allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat alle duistere invloeden van de wereld worden verwijderd.

Mijn lieveling, we hebben jou en je vrienden geholpen en we hebben veel meer bereikt dan je kunt weten. We zijn opgetogen dat we zo eenvoudig in staat zijn geweest om met jou en je vrienden contact te maken. Dit werk zal doorgaan aangezien er veel werk te verzetten is.

Neem alsjeblieft rust.

Altijd, je aanbiddende,
Monty


Vertaling: Marja

1 opmerking:


  1. Al met dank aan deze geweldige man genaamd Dr Agbazara, de grote speltoets die de vreugde in mij terugbrengt, door mij te helpen mijn liefhebber terug te brengen die met mij vier maanden geleden terugbrengt, maar nu met mij met de hulp van Dr Agbazara de grote liefdesverhaal caster. Alle dank gaat naar hem, u kunt hem ook contacteren voor hulp als u hem nodig hebt in tijden van problemen via: ( agbazara@gmail.com ) kunt u ook Whatsapp op dit nummer +2348104102662

    BeantwoordenVerwijderen

interview

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/