zondag 27 juni 2010

Juni 27, 2010

Er zijn vele goede mensen in jullie Wereld die onvermoeibaar werken om jullie allemaal te beschermen. Kom samen, leer te vertrouwen, reik uit naar elkaar.

Toon moed, open jezelf voor de Waarheid, constateer de waarheid voor jezelf, neem verantwoordelijkheid. Dit is jullie leven, leef het volledig in liefde en waarheid.



Montague Keen, 27 juni 2010



Wat de Mensheid zich moet herinneren is dat “Geen Mens op Zichzelf Staat”, wat er in één gedeelte in de Wereld vandaag gedaan wordt, kan herhaald worden op elke plaats die zij kiezen. Jij bent je broeders hoeder en ik vraag jullie alsjeblieft om samen te komen in Liefde en Vrede, ondersteun elkaar. Denk niet omdat dit ver weg in Amerika gebeurt, dat jij hier veilig bent, ook jij zult uitdagingen tegenkomen en je zult hopen dat iemand dan zal reageren op jouw hulproep. De vernietiging van de Wereld zoals jullie die nu kennen gebeurt voor jullie ogen, laten jullie dat gebeuren of zul je wakker worden en de enorme ramp zien die zich ontvouwt, waarover de waarheid voor jullie geheim is gehouden. Een ramp wordt altijd gecreëerd voor de volgende stappen van het plan om jullie Planeet te beheersen gezet kunnen worden, wanneer genoeg angst is gecreëerd zal de mens zijn ogen sluiten voor zoveel, hij zal toestemmen in alles wat hem voorgezet wordt. De geschiedenis herhaalt zelf steeds weer. Wat moet er gebeuren voordat jullie ontwaken en zeggen: Niet in Mijn Naam? 3% van de bevolking van jullie wereld legt zulke schade op. Vraag jezelf: hoe kan dat? Waar is mijn stem? Jullie zijn bewustzijn, onderdeel van het Geheel, alles wat er is en ooit was, samen in Licht en Liefde kunnen jullie terugvorderen wat van jullie is afgenomen. Vergeet de door de mens bedachte verschillen van Ras en Geloof, die werden gebruikt om te verdelen en heersen. Vind je ware doel want het is echt zo dat elk van jullie heeft gekozen om op dit moment in de tijd op Aarde te zijn om haar te redden van de Duisternis die haar zo lang heeft verzwolgen.



Ik ben onderdeel van het Netwerk aan deze kant van het leven en niets gebeurt zonder dat wij het weten, wij zien alles. Wij zullen jullie voorwaarts leiden naar het Hogere Niveau dat jullie Aarde nadert terwijl de Duistere kant probeert obstakels op jullie weg te leggen. Ik beloof jullie dat zelfs te elfder ure zij niet zullen slagen. Er zijn mensen die de waarheid kennen, zij proberen jullie geïnformeerd te houden en zijn er klaar voor om jullie te leiden. Het meest duistere uur komt net voor de Dageraad, jullie zullen niet verlaten worden.




Nooit is jullie Wereld meer corrupt geweest, in elke hoek van Macht heeft dit Kwaad zichzelf verborgen, zich verschuilend achter de marionetten die naar macht en goede posities snakken. Dit is zeer slim gepland en uitgevoerd tot op heden, maar de mensen ontwaken en slaapwandelen niet langer naar het worden van de slaven van diegenen die jullie willen overheersen. Wordt geen slachtoffer van hun plannen, zij kunnen niet worden vertrouwd. Het is tijd om uit de Duisternis te komen. De Waarheid zal snel onthuld worden.




Er zijn vele goede mensen in jullie Wereld die onvermoeibaar werken om jullie allemaal te beschermen. Kom samen, leer te vertrouwen, reik uit naar elkaar. Jullie hebben maar één vijand, dat is hij die je wil beheersen en jullie Wereld wil overnemen. Jij [Veronica] groeide op in Ierland waar Protestanten en Katholieken werd geleerd om elkaar te wantrouwen, verdeel en heers, één van de oudste trucs in het boek overwon en dus werd verstoring gecreëerd. Nu wordt jou geleerd om Moslims als de vijand te zien, je wordt aangemoedigd om hen te vrezen, maar als je hen ontmoet blijkt dat zij net zo angstig zijn als jij. Ja, ik weet het, er zijn altijd uitzonderingen die de hype geloven en die belachelijke dingen doen omdat ook hen geleerd is om te haten en vrezen. Wie is hier verantwoordelijk voor? Zij zijn ook slachtoffers. Het is tijd dat jullie allemaal leren om samen te leven in Vrede. Ik herinner je nogmaals aan het moment waarop wij elkaar ontmoetten, toen ik jou vertelde dat ik was geboren als Jood en ik je vroeg of je dat erg vond. Jouw reactie bracht vreugde in mijn hart, “Moet dat dan?”. Jij accepteerde mensen om wie ze waren en niet om wat ze waren. Onze liefde zou een voorbeeld moeten zijn voor iedereen dat zulke verschillen nooit iets zouden moeten uitmaken. Jij keek achter de labeltjes, jij herkende het Licht dat wij deelden en nog steeds delen. Reik uit naar elkaar, je hebt niets te verliezen, niets te vrezen behalve de angst zelf.




Als je eenmaal door deze Donkere Periode heen gekomen bent, zal het leven op Aarde meer zijn dan waar je ooit over kon dromen, omdat beide zijden van het Leven samenkomen in harmonie. Kijk naar ons logo [zie de site: www.montaguekeen.com], de piramide, het oog is niet geplaatst op de top waar kennis wordt vastgehouden voor weinigen, ik heb het geplaatst in het midden waar het beschikbaar is voor de hele mensheid. Jullie zullen het gebruik van je brein volledig terugkrijgen, dit werd verwijderd door de Duistere Zijde om jullie te beheersen. Er zullen geen barrières zijn, alles zal weer mogelijk worden, het leven zal worden zoals het bedoeld was.




Toon moed, open jezelf voor de Waarheid, constateer de waarheid voor jezelf, neem verantwoordelijkheid. Dit is jullie leven, leef het volledig in liefde en waarheid.


Mijn liefste, je had een aantal interessante ontmoetingen deze week, de timing van deze ontmoetingen is zorgvuldig door ons in de Geest gedirigeerd, wij zijn blij met de resultaten, er is veel te doen.



Geniet van de Zonneschijn, mijn rozen doen het goed, het is goed om hen wederom in bloei te zien, ik heb ze geplant met liefde voor jou. Mijn liefde omringt jou wanneer wij voorwaarts gaan op de weg naar vervulling. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Vertaling: Puk
Email: pmdl@ziggo.nl

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/


zondag 20 juni 2010

June 20, 2010

Montague Keen, 20 juni 2010



Mijn liefste Veronica, jouw begrip van hoe bedreigend de situatie in jullie wereld is, is aan jou onthuld. Die informatie is beschikbaar voor iedereen die haar zoekt. De duisteren hebben zoveel vertrouwen dat ze niet eens de moeite doen om hun plannen te verbergen. Helaas lijkt het er vanaf ons gezichtspunt op dat mensen zijn gehypnotiseerd tot toegevendheid. Wij vragen, wat moet de Duistere Kant doen om diegenen wakker te schudden met hun zelfzuchtige en misplaatste “Illusie voor Zelfbehoud”, zodat zij zich realiseren dat zij voor de gek gehouden zijn? Hun tegenzin om in actie te komen draagt bij aan de vernietiging van het Menselijke Ras evenals aan de Planeet Aarde. Het kwaad regeert, zij doden straffeloos wetende dat niemand zich zal afvragen wat zij doen. Ik was ook blind voor die mensen toen ik op Aarde wandelde, ik zag hen zelfs als eerbare mensen, hoe fout was dat. Mijn probleem was dat ik ook te verdiept was in mijn onderzoek zodat ik niet zag wat er onder mijn neus gebeurde, en ik beken ook schuld aan het “ingenomen” zijn met zulke mensen, zij spreken het juiste taaltje, zij lachen veel terwijl zij hun vernietiging plannen. Het moment waarop ik overging naar de Geest, zag ik de realiteit van de situatie. Ik was zeer bedroefd, en de schok die ik kreeg, toen ik hen die ik ooit vertrouwde zag in hun ware kleuren, was een echte ontwaking. Wij uit het Netwerk beloven jullie dat de Duistere Kant niet zal slagen. Elke week “Ontwaken” er meer mensen naar de realiteit van de situatie en dat wat hen verteld wordt is ALLEEN MAAR EEN ILLUSIE om hen naar toegevendheid toe te lokken. Bedenk mijn liefste hoe vaak ik herhaald heb dat “Niets is wat het lijkt”. Als je dit eenmaal begrijpt wordt alles duidelijk.



Wordt wakker voor het feit dat jullie Bewustzijn zijn, dat jullie een ervaring in een lichaam op Planeet Aarde hebben, jullie zijn allemaal onderdeel van het geheel, samen zijn jullie machtig, en onderdeel van Alles Dat Is. Neem een stap terug uit de drukte van het leven, zet de tv uit, ben stil en vind en verbind jezelf in de stilte. Bekijk het wonder van de Wereld, de Lucht, de Sterren, de Zee, de voortgang van dit alles, kijk naar de schoonheid van de bloemen, de bomen, die dit alles hebben gecreëerd, het gebeurde niet zomaar. Het wonder van de Zwaartekracht, hoe kan dat alles gecreëerd zijn, jullie zijn onderdeel van die Schepping. Ga niet achterover zitten als je die vernietigd ziet worden door diegenen met kwaadaardige intenties.



Als je mensen ontmoet wiens leven wordt geregeerd door liefde, observeer dan de prachtige Energie die hen omringt, je wilt je er gewoon in koesteren. Je wordt je bewust van het Licht dat hen omringt net zoals ik het Licht zag in jou en jij het Licht in mij toen wij elkaar de eerste keer tegenkwamen, wij herkenden de verbinding van voorbije dagen. Jij merkte dat met David Icke, zijn energie is zo krachtig, zijn oprechtheid zo echt, zijn wens om Liefde en Vrede te brengen naar jullie verontruste Wereld zo ontroerend. Jij begrijpt nu waarom hij zo veel volgers heeft en zo hoort het ook, hij is uniek.



Jij weet wat je moet doen mijn liefste, het was al gepland lang voordat jij terugkeerde naar de Aarde. Zoals David jou vertelde is dat in steen geschreven, de uitkomst kan niet worden gewijzigd. Hij moest het pad nemen dat hij genomen heeft, hij haperde nooit ondanks kosten of pijn, hij wist dat hij gelijk had. Hoe velen zouden de moed gehad hebben om te doen wat hij deed? Het vraagt moed om tegen de norm in te varen.



Kijk naar al diegenen die erop uit zijn om jou te vernietigen mijn liefste, de oneerlijkheid, de smaad waar je aan werd onderworpen door diegenen die ik vertrouwde. Er zijn maar zeer weinig eerlijke mensen in de wereld van Natuurkundig Onderzoek. Niet één van hen is bereid om opschudding te veroorzaken, ze houden zich stil om hun banen en status tegen elke prijs zeker te stellen, het doet mij verdriet dit te zien. Zij zitten allemaal vast in de illusie dat zij een comfortabel leven hebben als zij de regels respecteren zoals die zijn neergelegd door de Duistere Kant. Het leven op Aarde is maar een moment in jullie bestaan, mijn Zielengroep, een moment waarin ik leerde wat liefde was. Het feit dat ik in staat was tot zo een grote Liefde veranderde mijn leven compleet. Tot op dat moment paste ik er gewoon niet tussen. Mijn Licht werd niet begrepen of verwelkomd door mijn omgeving, het was een moeilijke tijd. Liefde is de meest kostbare gift, koester het, deel het, omdat wat je uitgeeft ook weer bij je terugkomt, het komt in tienvoud terug. Jullie leven in moeilijke tijden nu de Vrede van jullie Wereld wordt bedreigd door de Donkere Kant. Onthoud dat je nooit angst toont, dat is wat zij willen, laat alleen maar liefde zien en zorg voor diegenen die onrechtvaardig worden aangevallen. Zoek altijd naar de waarheid, accepteer niet gewoon maar de propaganda die wordt uitgegeven door hen wiens inhaligheid onverzadigbaar is.



Je weet dat alles onthuld zal worden als de tijd rijp is, wanneer het de grootste impact zal hebben. Waarheid, en waarheid alleen zal overwinnen. De kogel en de bom zullen niet slagen. Geef niet toe aan de ANGST die wordt gegenereerd door diegenen die jullie gedwee willen maken. Jij weet wie je bent, dit kan nooit van je worden afgenomen.



Er wacht je weer een interessante week mijn liefste, en wij vinden de gesprekken ook prettig. Allen komen samen in Liefde en Licht als jij voorwaarts gaat naar het Hogere Energie Niveau waar jou Vrede en Harmonie te wachten staat. Ik sta voor eeuwig aan jouw zijde en omring je met mijn liefde, jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.

Translator: Puk
Email: pmdl@ziggo.nl


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

zondag 13 juni 2010

13 juni, 2010

Wij in het Netwerk danken iedereen die, door hun liefde voor de Mensheid, anderen begeleiden naar het Licht. Jullie gaan door een tijd van grote verandering, dit is Geschiedenis in de maak.Vertaling:


Montague Keen, 13 juni 2010



Veronica mijn lief, wij delen de opwinding die jij ervaren hebt toen je David Icke ontmoette. Het was een samenkomst van geesten, zoals jij en ik altijd hadden. Het was pure synchroniciteit van doelen, jullie hadden gelijk over de zaken die je in elkaar herkende. De timing van de bijeenkomst was perfect, het kon niet eerder plaatsvinden, het feit dat jullie 7,5 uur spraken was geen verrassing voor ons, wij hebben het per slot van rekening opgezet. Jullie zullen elkaar ondersteunen wanneer je verder gaat, altijd voorzichtig de plannen volgend die wij voor jullie hebben uitgezet. David wordt gedreven door zijn liefde voor de Mensheid en zijn vastberadenheid om hen vrij te krijgen. Meer mensen worden zich gewaar van het feit dat iedereen puur Bewustzijn is en nemen de macht terug als Mensen die een ervaring hebben op Planeet Aarde. Kijk naar diegenen die controle uitvoeren over jullie leven, die de regels en wetten bepalen die ervoor zorgen dat jullie niet voor jezelf denken. Neem een stap terug, kijk naar jouw bestaan. Jouw naam is maar een label dat bij jouw geboorte aan je is gegeven, in werkelijkheid ben je jouw Ziel of Bewustzijn, hoe je het ook wilt noemen. Je bent geboren in een Ras of Religie, weet dat je vrij bent om je eigen keuzes te maken, je hoeft niet te accepteren wat door anderen aan jou wordt opgedrongen. Ik weigerde om te zijn wat mijn familie mij wilde opleggen, ik koos Vrijheid, in gedachten en actie, ik nam verantwoordelijkheid voor mijn leven, net zoals mijn vrouw, Veronica. Wordt vrij van de labels die jou gegeven werden en de hokjes waar je in geplaatst werd zonder te kijken naar de Mens die je werkelijk bent. Het vergt moed om dit te doen, maar de beloningen zijn geweldig.



Wij in de Geest hebben plannen om jullie te bevrijden van de overheersing van de kwaadaardigen, wij zullen de Waarheid onthullen die al eeuwen voor jullie verborgen gehouden werd. Hun kwaadaardige bedoelingen worden verborgen door de regeringen en wettelijke instellingen over de hele Wereld, mensen die naar macht hunkeren verkopen hun Ziel aan deze mensen, zij bieden hun leven aan als offer op het altaar van hun hebzucht.



De verandering is begonnen, weet dit zonder twijfel wanneer je voorwaarts gaat naar het Licht, naar een Eerlijke en Vredige Wereld waar de Waarheid alleen regeert en de liefde voor de medemens de norm wordt. Al die verdeelde mensen hebben niet langer invloed. De absolute WAARHEID uit het begin der tijden zal onthuld worden. Diegenen die de Waarheid hebben veranderd om jullie Wereld te overheersen zullen ontmaskerd worden, zij zullen niet voorwaarts gaan, zij kunnen niet bestaan in het Licht. Laat je niet misleiden door de Gouden beloftes van de kwaadaardigen, zij hebben jullie alleen als slaven nodig. De waarheid over God die het Superieure Wezen is zal onthuld worden, dit is noodzakelijk voor jullie om voorwaarts te gaan, zoals het plan is. Jullie zullen leven in een Wereld zonder ziekte of lijden, jullie lichamen gaan op dit moment door de veranderingen nu de Aarde versnelt en doorgaat naar de Hogere Dimensie. Het is een feit dat de kwaadaardigen hebben geknoeid met jullie DNA, dit maakte jullie ontvankelijk voor ziekte, jullie DNA keert nu echter terug naar waar het oorspronkelijk hoorde te zijn. Alles wat jullie in de toekomst nodig hebben is natuurlijke medicatie om eventuele problemen die je hebt op te lossen. Mijn vrouw kent onze plannen, en wij zullen diegenen naar de voorgrond brengen die jullie de weg zullen wijzen. Onze twee werelden komen meer dan ooit samen, onze plannen zijn geweldig.



Wij brengen al diegenen die in het Licht werken samen om een Familiesituatie te creëren, allemaal samenkomend wanneer dit noodzakelijk is om een Centrale Kern te vormen terwijl ieder doorgaat op zijn of haar pad zoals vereist. Veronica heeft hierover gesproken met David Icke en Ian R. Crane, zij zijn het er beiden mee eens dat dit de beste weg voorwaarts is. Ian heeft plannen om EDGE MEDIA TV weer op te starten. Geef dit tv-station alsjeblieft jouw ondersteuning, wetende dat je waarheid en begeleiding krijgt die jullie allemaal nodig hebben. Luister naar de discussies, hoor met open geest aan wat er wordt gezegd en trek je eigen conclusie. Deze mensen geven hun tijd en moeite om de Waarheid te zoeken en anderen naar het Licht te begeleiden. David Icke is een lichtend voorbeeld voor iedereen, hij “Wist” dat hij gelijk had, hij vertrouwde zijn innerlijke ziel, hij bood moedig het hoofd aan de onwetendheid en domheid van diegenen die hem belachelijk maakten. Het maakte hem sterk, hij heeft zijn leven gegeven om de Mensheid te redden van de Duisternis waarin zij leek weg te zinken. Hij verdient het respect dat hij vandaag de dag krijgt nu de Wereld zijn boeken leest en zich realiseert dat hij het bij het Rechte eind had en heeft met alles wat hij zegt, hij is Licht.



Wanneer je jezelf bevrijdt van het lijfeigenschap dat de duisteren jullie opdrongen hebben, weet dan dat wij aan deze kant van het leven altijd bij jullie zijn. Dit werd meer dan 100 jaar geleden al geprobeerd, maar het mislukte. Deze keer zal het niet mislukken, de timing is goed, mensen zijn in de juiste positie. Neem de kansen die wij jullie geven om voorwaarts te gaan in Vrede en Harmonie.



Wij in het Netwerk danken iedereen die, door hun liefde voor de Mensheid, anderen begeleiden naar het Licht. Jullie gaan door een tijd van grote verandering, dit is Geschiedenis in de maak.



Veronica mijn lief, wij staan bij elke stap op de weg naast jullie. Dit is wat je op Aarde moest doen, dit is jouw doel, jij zult jouw doel vervullen. Samen in liefde en harmonie, verschillende werelden kunnen ons niet eens scheiden. Ik blijf je liefhebbende Echtgenoot, Monty.



Vertaling: Puk

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

interview

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/